Mesajul unui român din Spania pentru Viorica Dăncilă: „Ăștia îți vor da peste bot. Cu ștampila, bineînțeles”

Distribuie articolul

Este greu să fii gura Vioricăi Dăncilă și să suporți atâtea prostii.

Ultimul chin l-a care a fost supus organul vorbitor al candidatului prezidențial a fost conferința de presă de marți. Atunci, din cavitatea bucală a președintelului PSD au ieșit mai multe minciuni și tâmpenii, printre cei vizați fiind și românii plecați în străinătate. Se știe că românii plecați peste mări și țări nu-i prea plac pe pesediști. Nu-i plac și nu-i votează pentru că în special din cauza lor au luat drumul pribegiei. În plus, ajunși la asfaltul din Toronto, Madrid, Londra și Paris românii au realizat că se poate și altfel decât bunăstarea promisă de politicienii din Galați, București, Vaslui și Băicoi. Marți, în timpul conferinței de presă, Viorica Dăncilă a demonstrat că nici ea nu-i prea înghite pe „stranieri” cărora li s-a adresat cu apelativul „ăștia”.

„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”, a declarat catindatul Viorica Dăncilă.

Răspunsul a venit rapid pe rețelele de socializare. Am ales la întâmplare o replică elocventă, ce poate fi reprodusă în ziar.

„Ăștia îți vor da peste bot. Cu ștampila, bineînțeles”, a spus un român stabilit în Spania.

Dacă în primul tur Viorica Dăncilă nu a reușit să ia notă de trecere la secțiile din străinătate (2,75%=17.430 de voturi, pe locul 5), vă puteți imagina care va fi rezultatul la turul doi.


Distribuie articolul

You May Also Like