Nuntă cu băutură de contrabandă

Distribuie articolul

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați, pe timpul unei misiuni specifice, au descoperit și confiscat 39 de litri de băuturi alcoolice.

”În data de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 01.20, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe D.E. 87, un autoturism marca Renault, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetățeanul din R. Moldova, G.V., în vârstă de 20 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia, poliţiştii de frontieră au descoperit 28 de sticle și 4 cutii care conțineau 39 de litri de băuturi alcoolice”, precizează Poliția de Frontieră Galați.

Tânărul a declarat faptul că a achiziționat bunurile pentru a le transporta în Bulgaria, cu scopul de a fi folosite în cadrul unei petreceri festive (nuntă). Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a întregii cantități de alcool, în valoare totală de 1.200 de lei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


Distribuie articolul

You May Also Like