Mesaj fără echivoc al ÎPS Casian. „Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul”

Distribuie articolul

Arhiepiscopul Dunării de Jos, ÎPS Casian, a transmis un mesaj fără echivoc despre campania de vaccinare. El s-a adresat celor care refuză să se vaccineze spunându-le să asculte de medici și să lase interpretările despre vaccin. „Eu nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte”, este unul dintre argumentele arhiepiscopului.

Arhiepiscopul Dunării de Jos, ÎPS Casian, a transmis un mesaj video în care le vorbește oamenilor despre vaccinare și dezinformare. Casian le-a cerut credincioșilor să nu-i mai asculte pe cei care nu sunt calificați și să nu facă tot felul de teorii. Șeful bisericii de la Dunărea de Jos a mai spus că medicii care se vaccinează știu ce fac și, doar cu ajutorul lor și al credinței, oamenii vor ieși din izolare.

„Acesta este Iisus Hristos, care nu ne lasă să murim în această pandemie. Şi le-a dat înţelepciune medicilor şi oamenilor să ieşim cât mai repede din izolare… Să vină copiii din nou să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinţilor, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă şi nu negativă”, a spus Arhiepiscopul Dunării de Jos, ÎPS Casian.

În mesajul său, ÎPS Casian le-a cerut oamenilor să lase interpretările și să aibă încredere în medici.

„Lăsaţi, fraţilor, interpretările, compoziţiile chimice ale vaccinului, că tot e la modă văd, şi ocupaţi-vă de compoziţia duhovnicească a omului. Lăsaţi medicii să ne spună, că ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ştiu mai bine medicii ce este vaccinul. Și de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Nu am auzit medic care să scoată moarte”, a mai spus ÎPS Casian.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns