Mazepa 1, blocat pe termen nelimitat. Primăria a interzis traficul auto pe principală stradă a cartierului

Distribuie articolul

Sunt restricții de circulație în Mazepa 1, în zona în care Primăria va construi o parcare supraetajată. Începând de luni, 30 iulie, este interzisă circulația autovehiculelor pe strada Giuseppe Garibaldi(Armata Poporului), în intersecția cu străzile Roșiori și Ovidiu. Șoferii nu mai pot străbate cartierul din cauza șantierului viitoarei parcări. Aceasta va fi construită în spatele blocului R5 după ce constructorii vor devia rețelele electrice, de gaz și de canalizare.

Problema este că autoritățile nu spun cât timp vor fi blocate intersecția și strada Giuseppe Garibaldi. Cert este că în următoarea perioadă (zile, luni, ani, secole, milenii) prin zonă nu vor mai trece decât țânțarii și câinii maidanezi, dar și mașinile riveranilor și ale constructorului. Ceilalți șoferi sunt nevoiți să o ia împleticit, pe rutele ocolitoare.

În acest caz, ca variante ocolitoare, se vor folosi străzile G-ral. Alexandru Cernat (tronsonul cuprins între str. Al. Cernat și str. Română), Română și Roșiori. Pe strada G-ral Alexandru Cernat, pe toata durata lucrărilor se va institui regula de circulație în ambele sensuri.

Ca să înțeleagă tot șoferul, în zona afectată de lucrări au fost montate semne de circulație iar polițiștii locali dirijează traficul.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns