Au reapărut gândacii în zona de „food” a mall-ului gălățean

Distribuie articolul

Reizbucnește scandalul gândacilor de la mall. Vineri, 27 iulie, un gălățean a fotografiat un gândac într-o vitrină cu pizza. Incidentul apare la mai puțin de o săptămână de la momentul în care inspectorii de la Protecția Consumatorului și de la Direcția de Sănătate Publică au închis câteva unități, au stabilit măsuri privind dezinsecția și i-au amendat pe cei vinovați. Cetățeanul care a realizat fotografia a făcut o reclamație pe pagina de Facebook a pizzeriei. În scurt timp, reclamantul a primit un răspuns.

„Bună ziua. Mulțumesc pentru semnalare. Din păcate sunt câteva unități în incinta zonei de food care nu-și fac treaba. După scandalul de săptămâna trecută, chiar dacă nu am avut probleme, am făcut de luni până astăzi trei dezinsecții. Vă las nr.de telefon pentru clarificări. Mulțumesc”, a răspuns reprezentantul magazinului în care vineri, 27 iulie, a fost descoperit un gândac.

La începutul săptămânii, inspectorii de la Protecția Consumatorului și de la Direcția de Sănătate Publică au decis să închidă temporar trei unități de alimentație publică de la mall. Asta după ce în interior au fost descoperiți numeroși gândaci morți și vii. Restaurantele și fast food-urile au fost amendate și au putut redeschide doar după ce au făcut dezinsecție.


Distribuie articolul

You May Also Like