Marea dezvoltare a Galațiului trece prin mica dughenizare

Distribuie articolul

Înțeleapta conducere a municipiului nostru face un nou pas important spre dezvoltarea economică multilaterală a orașului Galați și își propune să dea un nou sens și o nouă valoare terenurilor din subordinea primăriei. Motiv pentru care organizează o licitație pentru amplasarea a patru tonete de câte 5 mp fiecare.

În vreme ce primarii altor orașe cum ar fi București, Cluj-Napoca, Brașov, Arad sau Iași se dovedesc a fi ieșiți de pe orbita înțelegerii depline a noii ordini economice și ignoră cu bună-știință sau din nepricepere o importantă sursă de venituri bugetare, conducerea Galațiului dovedește că înțelege să nu precupețească niciun efort pentru colectarea oricărei sume ce ar putea contribui nu numai la bunăstarea, ci și la asigurarea unor servicii complete cetățenilor de la malul Dunării.

„Scopul atribuirii de licențe de ocupare pentru aceste amplasamente îl reprezintă atragerea de noi venituri la bugetul local al municipiului Galați și în vederea asigurării unor servicii complete pentru cetățenii din municipiul Galați prin amplasarea de construcții provizorii, după un model tip”, se arată în anunțul de participare la licitație, postat de reprezentanții Primăriei Galați.

Dovedind o matură înțelegere a nevoilor economice din cotidian, ei au decis să nu se orienteze unilateral, doar spre segmentul de comercializare a florilor (către care sunt direcționate trei dintre licențe) și au propus diversificarea sferei comerciale și alocarea unei licențe către o tonetă de înghețată. Faptul că se gândesc la astfel de activitate pe final de sezon cald dovedește viziune și o temeinică pregătire pentru sezonul care va urma.

Documentația de participare la licitație se poate solicita și obține de la sediul Primăriei Municipiului Galați, Compartiment Autorizații, Licențe, data limită de depunere fiind 9 august.

Licitația se înscrie în seria marilor prefaceri ce au drept scop schimbarea destinului municipiului Galați, prefaceri care au vizat în ultima lună Faleza Galațiului, pe care se dorește amplasarea a nouă chioșcuri și a unui parc de distracții.


Distribuie articolul

You May Also Like