EDITORIAL/ Bravo PNL! Stai jos! Nota 2.

Distribuie articolul

Liberalii întreabă de ceva vreme:…Primiți cu capra?”, maghiarii s-au săturat să aibă rolul poștașului în ajun de Crăciun iar socialiștii sunt atât de nepregătiți precum un elev chiulangiu cules de pe stradă să dea teză.

Rezumând, e un talmeș-balmeș fără strop de coerență, cum n-am văzut la nici un partid în ultimele trei decenii și-un pic.

PNL nu a vrut să guverneze cu ăia (USR) de au votat moțiunea de cenzură prin care a sucombat Câțu, dar pun de-o coaliție cu cei ce au inițiat moțiunea de cenzură (PSD). Adică, cum?

Imediat după triumful aiuristic al „echipei câștigătoare”, scriam aici că nu va dura mult și întâiul Câțu va băga mintenaș partidul în primul gard de pe traseu. Și nu numai că l-a proptit bine de tot dar el, alesul, a devenit fără echivoc un personaj ce poate fi orice numai șef de partid, nu.

Fără deschidere la negocieri. Fără vreo viziune pentru partid, interesat în mod egoist doar de propria persoană, Câțu a reușit ceea ce n-are în palmares niciun lider politic de după 1990. Ejectat de la negocieri chiar de proprii colegi, tras în bărci de președintele României, cel ce de altfel l-a susținut pentru a ajunge șef de partid, Câțu era pe timpul discuțiilor privind marea împărțeală, un oarecare consumator la un birt din zonă.

Acum, pe bune. Ăsta-i liderul ce vi l-ați ales? Așa mari speranțe aveau românii, mare parte din ei, că veți rupe norii, vor clocoti văile cu promisiunile voastre – miliarde de euro din fonduri europene, lucrări peste lucrări în infrastructură, creșteri de una-alta: pensii, lefuri, alocații.

Iar voi, ați cocoțat o coțofană cu iz de iarbă și-ați făcut totul vraiște.

La Galați, aceiași situație haioasă. Fără prefect de luni bune, cu schimbări de șefime pe la companiile naționale. Apropos, abia i-ați fugărit pe ăia de la USR puși de Drulă pe la APDM ori AFDJ și i-ați repus pe-ai voștri. Acum, pe negociere Ministerul Transporturilor l-ați cedat PSD. Iară își iau bon de fugă… Bravo. Felicitări! Nota 2


Distribuie articolul

You May Also Like