Mama fetiței de 9 ani omorâtă în bătaie este trimisă în judecată

Distribuie articolul

Femeia care și-a omorât una dintre fetițe în chinuri, iar pe celelalte două le-a bătut fără milă, a fost trimisă în judecată. Ea este acuzată de omor grav, rele tratamente aplicate minorului și violență în familie, riscând închisoare pe viață.

Alexandra este fetița de 9 ani a femeii, care era bătută foarte des de mama ei. În ultimele zile din viață, a fost bătută fără milă și arsă cu aprinzătorul de aragaz cu flacără, pe tot corpul.

Ea a murit din cauza leziunilor interne și externe grave. Cei de la SMURD care au făcut eforturi pentru a reuși să o țină în viață, dar și polițiștii au fost șocați de rănile pe care le avea copilul pe corp. Celelalte fete de 4 și 6 ani erau martore la suferințele pe care le îndura sora lor mai mare și au fost preluate de Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului Galați.

În același caz, sunt cercetați penal unchiul și mătușa copilelor care locuiau cu chirie în același apartament și care nu au făcut nimic pentru a o salva. Ei sunt acuzați de complicitate la omor, complicitate la rele tratamente aplicate minorului și complicitate la violență în familie.


Distribuie articolul

You May Also Like