Liviu Dragnea vrea să afle cât este șpaga într-un spital privat

Distribuie articolul

Recent, socialiștilor din Parlamentul European le-au ieșit ochii din orbite după ce au au ascultat-o pe Viorica Dăncilă, premierul României. După ce ochii s-au întors la locul lor, oamenii au povestit ce au pățit: duduia a grăit, fără să citească de pe hârtiuțe, și le-a spus că în România nu prea există corupție deoarece șpaga este doar „o manieră diferită cultural de a mulţumi cuiva”. Pam, pam! Nu insistăm asupra declarației, dar stăm și ne întrebăm cum le va mulțumi Dragnea medicilor de la spitalul privat în care s-a internat din cauza durerilor de spate: tot cu o șpagă?

Să nu vă treacă prin cap că Liviu Dragnea s-ar fi internat într-un spital privat de frica infecțiilor nosocomiale, a aglomerației din saloane, a supelor străvezii sau a lipsei dotărilor, personalului. Ne-au lămurit niște lătrăi din Parlamentul României cum stă treaba.

„Pacientul Dragnea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului…. Dom’le, nu a vrut. A vrut să se ducă acolo. De ce să se ducă la Spitalul Militar?”, a spus Andrei Gerea, deputat ALDE, la Digi 24.

El a fost completat de un coleg de alianță aflat la altă televiziune:

„Că e la stat sau la privat nu e nicio problemă, prin măsurile pe care noi le-am luat că e la stat sau privat condițiile sunt la fel de bune”, a spus Florin Iordache, PSD, la Realitatea TV.

Ce nu au spus triștii care halesc delicatese la televizor este dacă diferențele culturale se aplică și la spitalul privat în care se pare că își odihnește spatele Liviu Dragnea.

Alții au zis că președintele PSD s-a internat într-un spital privat sau de stat ca să nu se prezinte la termenul de judecată în procesul angalărilor fictive de la Protecția Copilului Telerorman în care a fost condamnat (nu definitiv)la 3 ani și jumătate de închisoare. Probabil, nu-i adevărat. Pe om îl cam doare în spate de proces: după refuzarea completului de trei judecători, va fi refuzat și completul cu cinci judecători, apoi va fi solicitat un complet cu doi judecători și jumătate și, dacă se va găsi o jumătate de judecător, atunci avocatul și Dragnea vor cere sfatul bătrânilor. Nu procesul îl încurcă pe Dragnea: el are nevoie de un spate întreg pentru vacanțele din 2019, din Brazilia. Pentru că Dragnea, la fel ca România, vrea mai mult.


Distribuie articolul

You May Also Like