O parcare cu etaj va fi construită în cartierul Micro 21

Distribuie articolul

Zeci de garaje vor fi demolate. O parcare supraterană cu aproximativ 400 de locuri va fi construită în cartierul Micro 21 din orașul Galați.

Primăria a lansat o licitație și anunță că zeci de garaje vor fi demolate. Autoritățile anunță că a fost lansată licitația pentru atribuirea contractului privind realizarea unei parcări supraterane în cartierul Micro 21, pe Strada Victor Vâlcovici, în zona blocurilor L6, D7 și D8.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galați, principalele lucrări vizează „realizarea construcției, închideri cu panouri din tablă perforată, învelitoare tip terasă circulabilă, instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, instalații electrice de iluminat, iluminat de siguranță, detecție și avertizare la incendiu, sistematizare verticală, spații de joacă pe acoperiș, sistem automat de parcare și stații de încărcare pentru vehiculele electrice.” Construcția va avea o suprafață desfășurată de 10.000 de mp și peste 400 de locuri de parcare. Valoarea estimată a contractului este de aproape 22 de milioane de lei. Ofertele sunt așteptate până pe 14 octombrie.

Sursa foto: Primăria Galați


Distribuie articolul

You May Also Like