Laurențiu Ionuț Sîrghe- student, tânăr antreprenor pentru Consiliul Județean!

Distribuie articolul

 

 

Mă numesc Laurenţiu Ionuţ Sîrghe şi am 28 de ani. Sunt căsătorit şi tată al unui copil, iar responsabilităţile vieţii mă determină să fiu deja preocupat de construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea noastră.

Astfel, îmi asum candidatura pentru funcția de consilier județean, cu susţinerea Alianţei Dreapta Unită, pentru că trebuie să îmi aduc contribuția la modelarea unui mediu propice dezvoltării și prosperității copiilor noștri.

În prezent, îmi continui studiile la Universitatea „Dunărea de Jos”, în specializarea de amenajări hidrotehnice și protecția mediului. Aşa am ajuns să înţeleg modul în care noi, gălăţenii, trebuie să abordăm problemele legate de gestionarea resurselor naturale și protejarea mediului înconjurător, aspecte esențiale pentru o dezvoltare sustenabilă a județului nostru.

Pe plan profesional, sunt manager în zona de aprovizionare și logistică a unei companii gălăţene. Aici, în domeniul privat, am reuşit să conştientizez dinamica și nevoile economiei locale, una care are nevoie de contribuții constructive și de soluții eficiente în dezvoltarea sa. Nu în ultimul rând, de mai bine de cinci ani mă regăsesc într-o implicare activă în viaţa publică.

Iar asumarea acestei candidaturi a venit de la sine, în contextul în care am învățat să ascult, să înțeleg și să reprezint interesele comunității cu responsabilitate și integritate. Îmi doresc să devin un reprezentant al tuturor gălăţenilor în Consiliul Județean.

Această instituţie are nevoie de un suflu nou, tineresc, de proiecte și soluții concrete şi corecte, prin care să putem construi împreună un viitor mai bun pentru noi toți.

Asta pentru că, imediat după alegerile din 9 iunie, continuăm munca pentru Galați. Alături de candidatul nostru la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Nicolae-Petrişor Potec și împreună cu toți colegii din Alianța Dreapta Unită, ne asumăm să aducem Galaţiul pe drumul drept!

Puterea este în oameni! Galați pe Drumul Drept. Poziția 12 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean (CJ) Poziția 9 pe buletinul de vot pentru Președintele CJ _____________________________________ #RepornimGalațiul #DanielaSarpe #GalatiPeDrumulDrept #FDGalati #USRGalati #DreaptaUnită #Alegeri2024 #ADU #ConfortulUrban #GalatiulBunuluiSimț #RepornimGalațiul #PetrisorPotec #GeorgeStefanache Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”) și realizat de operatorul economic Marinescu George PFA. Cod unic de identificare: 21240009


Distribuie articolul

You May Also Like