Cezar Căruceru, alegerea serioasă pentru Cuca!

Distribuie articolul

 

 

Mă numesc Cezar Căruceru, am 66 de ani, sunt fiu al satului, căsătorit, doi copii.

Majoritatea locuitorilor comunei Cuca mă cunosc. Am lucrat în cadrul Regionalei CFR Galați iar în prezent sunt viceprimarul comunei Cuca, având o experiență consistentă în administrația publică locală.

În urma dialogului purtat cu mulți dintre Dumneavoastră, am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei noastre din partea Forței Dreptei.

Consider că am experiența necesară să reprezint comunitatea cu demnitate și onoare.

De asemenea, după acest mandat de viceprimar, pot spune în mod cert că mi-am făcut datoria și că vă pot privi în mod onest în ochi.

 

Ce obiective îmi propun pentru Cuca?

 

-Înființarea unui centru medical permanent. După cum bine cunoașteți, mulți dintre noi suntem nevoiți să ne deplasăm la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Galați unde așteptăm ore în șir pentru a fi băgați în seamă. Prin înființarea la Cuca a unui astfel de centru medical, multe probleme și-ar putea găsi rezolvarea aici, în comunitatea noastră.

-Asigurarea transportului pentru persoanele vârstnice ce nu se pot deplasa. Aceste persoane ar trebui să beneficieze de ajutor real din partea Primăriei atunci când sunt nevoite să se deplaseze la clinici sau spitale când au nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult, în urma unui program bine stabilit de comun acord între cetățeni și Primărie, să asigurăm un transport decent de la domiciliul acestora la Dispensar, Poștă, Centre Comerciale (magazine) și Primărie.

-Rezolvarea relației medicului de familie cu cetățenii și stabilirea unui program permanent a asistenței sanitare locale.

-Montarea unor platforme electrice la Biserica din centrul comunei, pentru a facilita accesul persoanelor vârstnice.

-Bănci pe unele străzi din localitate. În special pentru persoanele vârstnice ce sunt nevoite să parcurgă distanțe considerabile.

-Asigurarea unei ecologizări a cimitirelor și întreținerea acestora.

-Consolidarea și punerea în circuit a celor două case parohiale existente. -Înălțarea unui dig protector în zonele vulnerabile la inundații.

-Rigolă pentru circuitul apei pluviale în zona Fântâna Oilor, consolidarea malului și montarea unei balustrade protectoare.

-Locație muzeistică pentru prezentarea obiceiurilor și tradițiilor comunității.

-Colectarea izvoarelor de apă potabilă și distribuirea acestora către locuințele cetățenilor.

-Rezolvarea problemei câinilor comunitari în localitate. A fost o încercare, mult prea timidă…

-Iluminat inteligent cu panouri fotovoltaice pentru diminuarea costurilor cu energia electrică.

-Parteneriat de colaborare cu societăți private pentru școlarizarea tinerilor pentru calificarea în diverse meserii.

-Toalete ecologice (racordate la rețeaua de apă) în zona Bisericilor.

 -Locuri de joacă moderne pentru copiii noștri. Avem în momentul de față un singur astfel de loc de joacă care nu mai face față rigorilor actuale.

-Stație de tratare a apei, cu rezervor. -Cartier nou la Cuca pentru tinerii comunității. Loturi de casă, cu titlu gratuit, pentru tinerii ce doresc să își Cezar Căruceru, construiască o casă în intravilanul comunei.

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063

 


Distribuie articolul

You May Also Like