Klaus Iohannis vine la Galați

Distribuie articolul

Actualul președinte va fi prezent la Galați joi, 21 noiembrie, la o întâlnire cu alegătorii.

Orașul nostru a fost inclus, alături de alte cinci localități, pe lista celor care vor fi vizitate în cadrul celei de-a doua runde a campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Conform informațiilor furnizate presei de echipa sa de campanie, Klaus Iohannis pleacă prin ţară într-un scurt turneu ce va viza în total șase localități. Prima pe listă va fi Baia Mare (vineri, 15 noiembrie) urmată de Bistriţa (sâmbătă, 16 noiembrie). Cea de-a doua etapă va începe cu o deplasare în Prahova, luni, 18 noiembrie, apoi una în județul Neamț, marţi, 19 noiembrie.

Joi, 21 noiembrie, Klaus Iohannis ar putea fi la Galaţi, iar vineri, 22 noiembrie, în ultima zi de campanie, la Bacău. Informația aste confirmată și de liderul liberalilor gălățeni.

”În cazul în care nu intervine o situație neprevăzută, președintele Klaus Iohannis va participa la o întâlnire cu cetățenii la Sala Sporturilor, în data de 21 noiembrie”, a spus George Stângă, președintele PNL Galați.

Klaus Iohannis a mai fost în Galați în urmă cu cinci ani, tot în cadrul unui miting electoral prezidențial. Atunci a făcut o vizită și pe platforma ArcelorMittal și a lăudat conducerea combinatului pentru că a luat măsuri ce au condus la reducerea poluării.

Tot în urmă cu cinci ani Iohannis participa și la o întâlnire electorală cu tecucenii. În pofida ploii, aproximativ 4.000 de oameni au ținut să fie prezenți atunci la acel eveniment.


Distribuie articolul

You May Also Like