Justiția gălățeană în „vacanță forțată” până în ianuarie

Distribuie articolul

Efect al protestelor salariale, de la începutul acestei luni, în sistemul justiției gălățene, Curtea de Apel Galați ne informează că programul de activitate a suferit modificări importante.

Astfel, în perioada 22 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024 inclusiv, Centrul de Primiri Documente şi Studiu Dosare şi Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi nu vor avea program de lucru cu publicul, cu excepţia avocaţilor, consilierilor juridici, practicienilor în insolvență, experților judiciari și interpreților care formulează programare prealabilă pentru studierea dosarului, atunci când nu este disponibil, în tot sau în parte, dosarul electronic.

De asemenea, Tribunalul Galaţi şi Judecătoria Galaţi vor avea programul de lucru cu publicul suspendat în perioada 22 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024 inclusiv.

Documentele, cererile şi acţiunile pot fi depuse la instanţe prin intermediul portalului https://registratura.rejust.ro/ – prin care se plătesc și taxele judiciare de timbru, iar dosarele pot fi studiate în format electronic.

Programul de lucru cu publicul al compartimentelor care desfăşoară această activitate la nivelul celor trei instanţe va reveni la normal începând cu data de 08.01.2024.


Distribuie articolul

You May Also Like