Ion Coroiu- succesul garantat la Tg. Bujor!

Distribuie articolul

 

 

Mă numesc Ion Coroiu și sunt candidat la funcția de primar al orașului Târgu Bujor din partea Forței Dreptei.

 Deși mulți mă cunoașteți, aș dori să vă spun că sunt un om onest, curajos, cu dragoste de oameni și nu în ultimul rând ,,un om gospodar”. Locuiesc în Târgu Bujor de 30 de ani. Am lucrat timp de 23 de ani ca militar, apoi funcționar public în cadrul Poliției Târgu Bujor. Am pus bazele unei afaceri de familie cu un important număr de angajați.

Am deschis prima cofetărie și pizzerie din oraș venind în întâmpinarea concetățenilor cu produse proaspete și de calitate. Recent am deschis o linie de autoservire, singura de acest gen din localitatea noastră.

În urmă cu trei ani am fost inițiatorul proiectului sportiv COVURLUIUL Târgu Bujor, în cadrul căruia ocup funcția de președinte. După doi ani de activitate, echipa noastră de fotbal COVURLUIUL Târgu Bujor a devenit vicecampioana județului. În acest moment desfășurăm activități de dezvoltare ale mai multor proiecte ce se află în derulare. Prin tot ceea ce am întreprins de-a lungul celor 30 de ani, se poate rezuma la faptul că am dorit mereu să fiu în slujba comunității pentru binele și prosperitatea oamenilor. Candidez la primăria orașului Târgu Bujor cu gândul de a munci, nu de a mă îmbogăți.

 

Ce doresc să fac pentru orașul Târgu Bujor:

 

-Reabilitarea internatului din incinta liceului Eremia Grigorescu și transformarea acestuia într-un campus școlar în cadrul căruia să funcționeze mai multe entități, precum o creșă cu program prelungit, grădiniță, spații destinate taberelor de vară pentru elevi și profesori, săli creative pentru artă și sport.

-Demararea unui proiect major denumit „centura orașului” pentru a devia traficul de mare tonaj care creează riscuri și disconfort.

-Înființarea unei rute de transport în comun care să facă legătura între Umbrărești – Târgu Bujor – Moscu, la ore fixe pe întreaga durată a săptămânii.

-Dezvoltarea și extinderea parcului Eremia Grigorescu și crearea unui spațiu public gen Gradină publică, pentru evenimente în aer liber și petrecerea timpului liber.

-Dezvoltarea bazei sportive actuale prin crearea mai multor discipline sportive, unde tinerii pot face performanță.

-Accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea proiectelor locale. -Susținerea și promovarea mediului de afaceri pentru dezvoltarea orașului și crearea de noi locuri de muncă.

-Întâlniri periodice cu cetățenii, ocazie cu care administrația locală va lua act de problemele comunității. -Amenajarea de locuri de parcare bine amplasate și amenajate.

-Construirea unui număr de cel puțin trei toalete publice în zonele aglomerate (piața centrală, zona Primăriei, zona Judecătoriei).

-Înființarea unei cantine sociale cu scopul de a ajuta bătrânii si copiii fără posibilități.

-Înființarea școlilor de meserii, oportunități de calificare pentru cei cu posibilități reduse.

-Reabilitarea prin asfaltare a drumurilor din orașul Târgu Bujor, sat Moscu, sat Umbrărești, cât și extinderea rețelei de canalizare.

-Rezolvarea probemei legate de alimentarea cu gaze naturale a orașului.

 Acestea sunt doar câteva dintre proiectele pe care îmi doresc să le implementez în orașul nostru. Voi reuși dacă voi primi încrederea Dumneavoastră pe data de 9 iunie 2024, acordându-mi votul pentru funcția de primar al orașului Târgu Bujor.

 

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063

Distribuie articolul

You May Also Like