Contrabandă cu țigarete și 8 mandate de percheziţie

Distribuie articolul

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, ieri, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, într-o cauză penală din care fac parte doi bărbați de 58 și 60 de ani. Cei doi sunt cercetați în urma unei contrabandei de țigări.

Prin urmare, au fost ridicate 17.840 de țigarete, 8 săbii, 6 baionete, 3 pumnale, un cuțit cu mâner metalic, o lopată de infanterie, 3 teci cu baionete metalice, 6 sticle de alcool netimbrate din Republica Moldova, un telefon mobil și 6.940 de lei, și 1.000 de euro.

După audieri, față de bărbatul de 60 de ani este reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați pentru luarea unei măsuri.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate, iar prejudiciul este în valoare de 14.500 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like