Invitaţie la Reconstruirea virtuală 3 D a centrului istoric al Galațiului

Distribuie articolul

Asociaţia Galaţi, oraşul meu va lansa, marţi, 19 decembrie 2017, ora 12.00, în Corpul D al Facultăţii de Inginerie,  un film  de reconstruire virtuală 3D a centrului istoric a Galaţiului.

Acesta reprezintă o viziune a Asociaţiei G O M, în colaborare cu un grup de lucru (studenți și un șef de lucrări) din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, pentru segmentul:  Parcul Eminescu-Strada Gării, în variantă 3 D pietonalizată, cu pavaje, piațete, stâlpi de iluminat și mobilier urban retro, precum şi cu imobile restaurate. Filmul este suportat financiar de Asociaţia Galaţi, orasul meu şi de Emil Ancuța,  om de afaceri, care a cumpărat şi restaurat, cu resurse proprii, mai multe imobile din zonă.

„Se dorește sensibilizarea autorităților locale și a societății civile, a cetățenilor orașului, asupra potențialului turistic, cultural și economic aparţinând centrului istoric,  în eventualitatea restaurării sale, în totalitate. E un mod de a manifesta respect faţă de trecutul şi prezentul acestui oraş”, a declarat Bogdan Brânzan, unul dintre sustinătorii acestui proiect.


Distribuie articolul

You May Also Like