Statul paralel există!

Distribuie articolul

Ați uitat ce ați votat la alegerile parlamentare? Nu-i nimic, vă aducem noi aminte. Ilustrul Nicolae Bacalbașa, de la pesedeu, a mai făcut o mărgică în Parlament. Nu o lege, ci o declarație de la microfonul Camerei Deputaților.

„Rog papagalii statului paralel să respecte suveranitatea poporului român”, a glăsuit Nicolae Bacalbașa, alesul gălățenilor.

Papagalii ăștia se ascund peste tot: în Departamentul de Stat american, prin Parlamentul României, pe la multinaționale, pe la Bruxelles, dar nu scapă de ochiul vigilent al deputatului gălățean. În plus, Nicolae Bacalbașa este nevorbit. Lui tocmai i-a expirat suspendarea de șase luni dictată de Luviu penal Dragnea după ce în primăvară a făcut gesturi obscene de la tribuna Parlamentului și i s-a adresat unei colege cu „Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să…votezi.”

Așadar, de Sf.Andrei ne uităm în jur după papagalii statului paralel. Dar dacă ne afundăm în jungla politică dăm nas în nas cu viermii, căpușele, porcii, leneșii, râșii și hienele statului neparalel în care respiră și transpiră onorabilul Bacalbașa. Ne referim, bineînțeles, la statul pe care îl vede toată lumea cu averi nejustificate, cu odrasle angajate, cu penali, cu pupincuriști, cu politruci și cu băieți deștepți.  Ne referim la statul în care social democrații au bogății de capitaliști de dreapta și stau cu mâna intinsă după voturile cetățenilor rupți în fund și atârnați de ajutoarele sociale și de șpaga electorală. Ne referim la statul în care un individ precum Bacalbașa este votat de popor direct de pe movila de rahat turcesc. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like