Întârzieri pe calea ferată din cauza ninsorii

Distribuie articolul

Luni, 26 februarie, mai multe trenuri care se îndreaptă spre București au întârzieri de zeci de minute din cauza zăpezii căzute în sudul țării. Potrivit CFR, este vorba despre garnituri care vin de la Constanța, Craiova, Timișoara, Buzău și Galați. În cazul trenului care a plecat din Galați întârzierea este de doar 10 minute. Totuși, din cauza condițiilor meteorologice, situația se poate schimba oricând iar reprezentanții companiei feroviare îi sfătuiesc pe călători să solicite informații înainte de a pleca la drum.

CFR Călători mai anunță pe pagina de Facebook, că în contextul temperaturilor foarte scăzute şi al avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, la nivelul sucursalelor Bucureşti, Galaţi, Braşov, Constanţa şi Craiova acolo unde s-au instituit Comandamente de Iarnă.

După repriza cu ninsoare, viscol și ger, zeci de trenuri din toată țara vor fi scoase din circulație. Începând cu 1 martie, patru trenuri de călători din Regionala CFR Galați dispar s-au își restrâng orarul de mers. Pe listă sunt trenul Regio Făurei-Brăila-Galați care se anulează sâmbăta și duminica, în timp ce garniturile Regio Brăila-Galați și Galați-Mărășești dispar doar sâmbăta. Tot de la 1 martie, trenul Buzău-Mărășești se anulează de tot. Garniturile feroviare anulate definitiv sau doar în zilele de week-end/ sărbătoare sunt cele care circulă cu mai puțin de 10 pasageri pe vagon, a precizat CFR.


Distribuie articolul

You May Also Like