Grupare de traficanți de droguri, anihilată  

Distribuie articolul

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Galaţi au efectuat 6 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.  Au fost ridicate peste 230 de grame cannabis, precum și cântare electronice și ambalaje utilizate la porționarea cantităților de drog destinate traficului.

 

”La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În aceeași zi au fost efectuate 6 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada septembrie – noiembrie 2018, ar fi comercializat, pe raza municipiului Galați, droguri de risc”, se arată într-un comunicat al BCCO Galați.

 

În urma perchezițiilor au fost ridicate peste 230 de grame cannabis, cântare electronice, ambalaje utilizate la porționarea cantităților de drog, destinate traficului, precum și sumele de 8000 euro și 830 lei.

 

”18 persoane implicate în activitatea de trafic ori procurare de droguri pentru consum propriu au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 33 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, instanța dispunând, ulterior, arestarea preventivă a unuia dintre ei, pentru o perioadă de 30 de zile, și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de ceilalți doi”, mai arată BCCO Galați.

 

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galaţi.


Distribuie articolul

You May Also Like