Instanța dă dreptate unui gălățean care a primit o factură supra-încărcată la telefonia mobilă

Distribuie articolul

Mihai Zaharia a avut curajul să acționeze în instanță Compania de telefonie mobilă care i-a expediat o factură extrem de mare și a câștigat. Asta după o luptă extrem de grea, cu multe reclamații făcute la diverse instituții cu rol de control, dar rămase nesoluționate.

Potrivit nicetrend.net, Mihai Zaharia a negociat modificarea unui abonament, și includerea în el a unor facilități, dar nu la vreun sediu ci la telefon. Ferm convins că beneficiază de acele facilități, gălățeanul a mers la Chișinău într-o scurtă vacanță, și s-a folosit toate beneficiile pe care credea că are. Când a sunat să-și verifice creditul a rămas șocat: avea de plată suma de aproape 1.200 de euro, doar că opțiunile din pachetul său erau neatinse.

A urmat un adevărat maraton al reclamațiilor, unele făcute chiar și de câte trei ori, rămase însă fără rezultate. Într-un final, omul a contactat o casa de avocatură și a dat în judecată compania de telefonie. Zilele trecute, Mihai Zaharia a primit o veste bună de la Judecătoria Sectorului 2, acolo unde s-a derulat procesul său: instanța a constatat inexistența acelei datorii către operatorul de telefonie. Mai mult, gălățeanul are de primit suma de 3.000 de lei reprezentând daune morale, dar și suma de aproape 1.200 de lei reprezentând cheltuielile de judecată.

CITEȘTE ARTICOLUL ÎNTREG AICI!


Distribuie articolul

You May Also Like