Încep lucrările pe Drumul de Centură. Circulația mașinilor este afectată

Distribuie articolul

Încep lucrările de modernizare pe Drumul de Centură din orașul Galați, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Brăilei şi viaductul de la combinat. Circulația auto a fost restricționată pe prima bandă, anunță autoritățile. A început modernizarea primului tronson al Drumului de Centură. Ca urmare, începând de astăzi, se închide traficul pe prima bandă de circulaţie a segmentului dintre intersecţia cu Prelungirea Brăilei şi intersecţia cu strada Constantin Levaditti, pe partea dreaptă a direcției de mers către Viaduct.

De asemenea, începând de miercuri, 5 mai, se închide traficul şi pe prima bandă de circulaţie a tronsonului dintre intersecţia cu strada Oltului şi intersecţia cu Prelungirea Brăilei, pe sensul de mers către Viaduct. Intersecţiile vor rămâne deschise circulaţiei, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Galați. În paralel, continuă lucrările la podul hobanat şi pe porţiunea dintre strada Traian şi strada Calea Prutului.

Lucrările fac parte din proiectul amplu de modernizare a centurii orașului Galați derulat de Consiliul Județean. Investiția de aproximativ 40 de milioane de euro este realizată cu fonduri europene.


Distribuie articolul

You May Also Like