Încăierare în stradă. Un taxi a fost distrus  

Distribuie articolul

La data de 08.11.2018,, în jurul orei 23:30, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112, de către o persoană, despre faptul că în parcarea aferentă blocului Cămin 1, de pe strada Siderurgiștilor  are  loc un conflict între mai multe persoane.

”În timp operativ, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați s-au deplasat la locul evenimentului sesizat unde au identificat participanții, și prin măsuri specifice au izolat altercația, înlăturând riscul de escaladare.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de 08.11.2018, în jurul orei 23, operatorul unui auto taxi a intrat în conflict cu pasagerul pe care-l transporta la adresa de destinație, pe fondul contravalorii cursei ce trebuia plătită de pasager. Declanșându-se conflictul, fiecare parte a solicitat sprijin de la cunoscuți, în scurt timp degenerând într-o încăierare”, a explicat IPJ Galați. La intervenția polițiștilor, grupul format din 6 bărbați s-a dispersat, iar conflictul a fost izolat.

Ca urmare a altercației între respectivele persoane a rezultat rănirea ușoară a uneia dintre acestea cât și distrugerea parbrizului autoturismului taxi.

”În cauză, s-a format dosar penal sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii liniștii publice și distrugere.În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea adevărului”, a mai precizat IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like