Încă un evadat la Galați: un minor a fugit din sediul IPJ

Distribuie articolul

Un tânăr de 16 ani a evadat din sediul Poliției Galați. El a reușit să plece din clădire luni, la ora 14.30 și la câteva ore de la dispariție încă este căutat de polițiști. Aceștia au instituit filtre la ieșirile din oraș și îl caută pe fugar în locurile unde s-ar putea refugia.

Tânărul era condamnat pentru o infracțiune de tâlhărie. El a fost găsit dimineață de o patrulă a Secției 4 de Poliție și apoi a fost predat polițiștilor de la Biroul Urmăriri. Adolescentul cu cazier a evadat profitând de neatenția polițiștilor. În acest caz au fost întocmite dosare penale pentru evadare și neglijență în serviciu.

„Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați au depistat un minor, de 16 ani,  pe numele căruia Judecătoria Galați emisese, în februarie 2019, o sentință penală de internare într-un centru educativ pe o perioada de un an. Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Urmăriri  și, în jurul orei 14.30, profitând de un moment de neatenție a acestora, a fugit din sediul poliției. În prezent se desfășoară activități pentru găsirea și reținerea minorului”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Evadarea de luni este cea de a treia din acest an din sediul Poliției Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like