Încă o afacere marca PSD se împute: deși nu a atras nici un investitor în 14 ani, Parcul Industrial Galați a ajuns în instanță!

Distribuie articolul

Naiba mai înțelege ce se întâmplă la Parcul Industrial din Galați. Zilele trecute am aflat că o firmă cu capital român și ucrainean a concesionat tot terenul din Parc. Fostul director Costică Voicu susține că documentul a fost semnat pe 25 aprilie 2017 iar reprezentanții Primăriei spun că nu au primit contractul. Nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase, deși Voicu declară că edilii au fost invitați la masă.

Povestea parcului este veche și strâns legată de pesediștii care s-au perindat prin Primărie și Consiliul Local. Construcția obiectivului a început în 2003 și de atunci a înghițit peste cinci milioane de euro. Banii s-au dus pe celebrele garduri și coșmelia de lux a paznicului, pe o mână de asfalt, pe niște utilități și pe multe salarii și cheltuieli curente. Asta în condițiile în care nu a atras nici măcar un singur investitor. Anul acesta, la propunerea primarului Ionuț Pucheanu, Consiliul local a adoptat o hotărâre prin care 16,8 ha de teren au fost transferate de la Parcul Industrial la Zona Liberă. Și tot anul acesta a fost semnat contractul buclucaș.

Reprezentanții Primăriei îi anunță pe jurnaliști că nu au primit contractul, cică l-au văzut dar nu au primit o copie. Voi îi credeți? Dacă-i credeți, atunci hai să-i dăm pe edili cu capul de pereți pentru incompetență. Nici măcar într-un sat fără câini nu semnează lumea contracte pe la colțuri, fără să știe primarul. Iar dacă nu-i credeți, să răspundă pentru că au mințit, poate au făcut și o chestie de tipul „noaptea ca hoții”.

Vineri, 15 septembrie, este primul termen în procesul prin care Primăria atacă exact contractul pe care doar l-au zărit! Păi dacă nu ai studiat contractul care-i scopul procesului și pe ce se bazează acțiunea în justiție? Filme cu proști. Și cu hoți? Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like