Înarmat, în trafic

Distribuie articolul

Un tânăr din Galați este cercetat penal pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce a fost prins de polițiști, în trafic, având în mașină o armă de tir sportiv pentru care nu avea autorizație.

”Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Biroului Rutier Galați au efectuat un filtru rutier pe raza municipiului, depistand într-un autoturism un tânăr, de 24 de ani, din localitate, asupra căruia au găsit o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, armă neletală supusă autorizării, pe care acesta o deținea fără drept”, informează IPJ Galați.

Din primele verificări, a rezultat că persoana în cauză și-ar fi procurat arma, în urmă cu două luni, de la un bărbat, de 25 de ani, din comuna Scânteiești, care ar fi adus-o din Spania.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată, continuând cercetările în vederea stabilirii trasabilității armei și a tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Distribuie articolul

You May Also Like