IMM-urile vor primi finanțare

Distribuie articolul

Ieri, la sediul Consiliului Județean, a fost prezentat ghidul de finanțare din cadrul Programului de Tranziție Justă 2021-2027, destinat IMM-urilor din județul Galați.

La eveniment au participat cei 60 de reprezentanți ai IMM-urilor din Galați, persoanele care vor să atragă fondurile europene, dar și secretarul de stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Andreea Anamaria Naggar, directorul Autorității de Management pentru Programul de Tranziție Justă, Alina Costăchescu, precum și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, Luminița Mihailov.

La această întâlnire s-a vorbit despre o oportunitate de finanțare, despre proiectele și inițiativele menite să sprijine dezvoltarea și să asigure o tranziție către o economie verde, dar urmează să fie lansate și alte apeluri în cadrul Programului de Tranziție Justă, iar pentru IMM-uri perioada de depunere a proiectelor este programată între 20 decembrie 2023, ora 11:00, și 20 martie 2024, ora 24:00.

În acest program, județul Galați beneficiază de aproape 400 de milioane de euro, bani care vor fi direcționați și mediului de afaceri.


Distribuie articolul

You May Also Like