Antonel Tănase: ÎCCJ a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei. Noul PCR – Partid Comasat Român – nu poate anula o luptă democratică și corectă

Distribuie articolul

 

 

 

Liderul Forța Dreptei București, Antonel Tănase, afirmă după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei că noul PCR – Partid Comasat Român- compus din PSD și PNL- nu poate anula o luptă democratică și corectă.

”ÎCCJ a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația față de decizia Biroului Electoral Central.

Noul PCR – Partid Comasat Român – nu poate anula o luptă democratică și corectă. Ce a făcut reprezentantul PSD în BEC a fost un gest disperat de a scoate din competiția electorală o alianță constituită în mod corect.

Decizia ÎCCJ dovedește că hotărârea inițială a Biroului Electoral Central a fost una determinată de o majoritate politică ostilă democrației, controlată de PSD, care a eșuat lamentabil în încercarea de a împiedica candidatura alianței Dreapta Unită”, a spus Antonel Tănase.

 


Distribuie articolul

You May Also Like