„Îmi place să contribui la binele celor din jur și să ofer sprijin acolo unde este nevoie!”

Distribuie articolul

 

 

 Sunt Teodora Geanina Ropotan, inginer dedicat și mamă devotată, cu o pasiune sinceră pentru munca mea și pentru cei dragi. Experiența mea în domeniul ingineriei m-a învățat rigoarea și profesionalismul, iar rolul de mamă m-a înzestrat cu răbdare și iubire necondiționată. În viața mea, sinceritatea și sufletul sunt valori fundamentale, iar munca mă definește ca persoană determinată și muncitoare. Cred în puterea comunicării deschise și consider că relațiile bazate pe respect reciproc sunt esențiale pentru o comunitate sănătoasă. Îmi place să contribui la binele celor din jur și să ofer sprijin acolo unde este nevoie. Prin fiecare acțiune și cuvânt, mă străduiesc să aduc lumină și inspirație în jurul meu, încrederea și optimismul fiind călăuzele mele. Sunt convinsă că succesul vine din eforturile susținute și din dorința de a face o diferență pozitivă în lume. Corectitudinea și integritatea sunt valori pe care le promovez în fiecare aspect al vieții mele. Astfel, mă angajez să rămân dedicată valorilor și să îmi aduc aportul cu întreaga mea energie și pasiune. Mulțumesc pentru oportunitatea de a împărtăși aceste gânduri și valorile care mă definesc!

Ce mă recomandă pentru funcția de consilier județean?

 

Experiența în cadrul unor proiecte de voluntariat și activități comunitare m-a ajutat să înțeleg profund nevoile oamenilor din județ. Capacitatea mea de a comunica clar și de a asculta activ m-a ajutat să creez un dialog deschis și constructiv cu cetățenii, ceea ce a condus la implementarea unor soluții inovatoare și sustenabile pentru județul nostru.

Îmi doresc să devin consilier județean pentru a putea contribui în mod direct la dezvoltarea și bunăstarea comunității mele. Implicarea mea activă în proiecte comunitare îmi oferă competențele necesare pentru a face o diferență reală. Sunt motivată de dorința de a aduce schimbări pozitive, de a rezolva problemele locale și de a promova transparența și responsabilitatea în administrația publică. Consider că, prin acest rol, pot influența în mod semnificativ politicile publice și pot răspunde eficient nevoilor cetățenilor, contribuind astfel la crearea unei comunități mai puternice și mai prospere.

 

Care sunt primele trei proiecte pe care le voi intia și susține în calitate de consilier județean al Județului Galați în mandatul 2024-2028?

 

-Înființarea secțiilor de pediatrie în comunele județului Galați ar putea fi extrem de benefic pentru comunitățile locale. Prin acesta s-ar aduce îngrijire medicală mai accesibilă și convenabilă pentru familiile din zonele rurale, reducând necesitatea călătoriilor lungi către zonele urbane pentru servicii medicale. În final, un astfel de proiect ar aduce beneficii semnificative pentru comunitățile locale, asigurând îngrijire medicală adecvată și promovând sănătatea copiilor din zonele rurale ale județului Galați

-Proiectul pentru familiile monoparentale își propune să ofere un sprijin holistic, care să acopere atât nevoile financiare, cât și cele morale și emoționale ale acestor familii. Prin furnizarea de asistență financiară directă, formare și consultanță financiară, suport emoțional și consiliere, rețele de sprijin comunitar și programe de mentorat și coaching, proiectul își propune să ofere o rețea de sprijin cuprinzătoare. Scopul este de a ajuta familiile monoparentale să își depășească dificultățile, să își construiască încrederea și să își dezvolte abilitățile, contribuind astfel la crearea unui viitor mai stabil și mai fericit pentru ele și pentru copiii lor.

-Un proiect pentru dezvoltarea rețelelor de canalizare în comunele județului Galați ar implica o evaluare detaliată a infrastructurii existente, urmată de elaborarea unui plan strategic de dezvoltare și modernizare.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like