Humelnicu și Pucheanu, candidații PSD la primărie

Distribuie articolul

Candidatul social-democrat la Primăria Galați va fi anunțat în februarie și va fi, cel mai probabil, tot Ionuț Pucheanu. Sau nu, city managerul Marius Humelnicu râvnind și el, la același fotoliu. Dacă în urmă cu patru ani candidatul PSD era anunțat cu șase luni înainte, acum lucrurile se lasă puțin așteptate.

Previzibil, Pucheanu se anunță deja în cursă. Doar că nu e singur. Întrebat care e propunerea social democraților pentru conducerea municipiului Galați, actualul edil a început cu o ușoară bâlbă politică.

”La momentul acesta eu pot spune că sunt candidatul PNL… ăă… ptiu, iertați-mă, PSD pentru primărie, dar mai trebuie să treacă decizia și prin fondurile statutare. Nu știu să am contracandidați în interiorul partidului. Cu siguranță, toate acestea vor fi anunțate într-o conferință de presă în maximum o lună de zile. S-au făcut, se fac și se vor mai face sondaje. Scorurile, din punctul meu de vedere, sunt extrem de clare și-o să le vedeți la momentul oportun. Dacă ne vedeți umăr la umăr nu poate fi vorba de un conflict între mine și Humelnicu. Dacă n-ar exista competiție, n-ar exista progres”, a declarat Ionuț Pucheanu astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Alături de el s-a aflat city managerul Marius Humelnicu și din partea sa a venit și surpriza. Întrebat dacă vrea să candideze, a răspuns evaziv, fără să excludă însă această variantă.

”Cred că oricine vrea să candideze la funcția de primar al municipiului Galați. Forurile statutare vor decide, Organizația Municipală”, a declarat Humelnicu.

Întrebat dacă îl va susține pe Pucheanu, în cazul unei noi nominalizări, a răspuns ca un bun și disciplinat membru social – democrat:

”Ceea ce hotărăște partidul, aia voi face. Niciodată nu am făcut ceva împotriva partidului. Tot timpul am jucat în echipă și voi juca în echipă”, și-a exprimat Humelnicu devotamentul.


Distribuie articolul

You May Also Like