HOȚI DE MOTORINĂ

Distribuie articolul

Doi bărbați din Galați sunt cercetați penal sub acuzația de furt calificat, după ce au fost prinși în flagrant de polițiștii de frontieră imediat după ce sustrăseseră și transportau motorină de la firma unde lucrau.

”Azi noapte, în jurul orei 00.15, operatorul care deservea sistemul de supraveghere cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a observat, pe direcţia localităţii de frontieră Şiviţa, în apropierea digului de protecţie al râului Prut, două tractoare şi două persoane care nu își justificau prezenţă în zonă. Imediat, un echipaj din cadrul sectorului s-a deplasat la faţa locului și a oprit cele două tractoare, la volanul acestora aflându-se doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 de ani, angajaţi ai unei societăţi agricole care deţine terenuri agricole şi culturi în zona de frontieră.
În urma verificărilor efectuate asupra mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din material plastic ce conţineau cantitatea totală de 360 de litri lichid, având consistenţa şi mirosul specific motorinei. Fiindu-le solicitate detalii, cele două persoane au declarat că au sustras cantitatea de combustibil dintr-un rezervor al tamburilor unui dispozitiv de irigaţii, aflat în funcţiune, ce aparţine societăţii la care sunt angajaţi, cu intenţia de a o valorifica”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați.

Motorina furată, circa 360 litri, în valoare de 2.100 de lei, a fost predată administratorilor firmei păgubite.


Distribuie articolul

You May Also Like