Hoți de locuințe, reținuți de poliție

Distribuie articolul

Doi tineri din Galați au fost reținuți luni seară, de Poliție, sub acuzația de furt calificat. Ei sunt principalii suspecți în cazul spargerii unei case din centrul orașului, de unde au furat bijuterii și alte bunuri în valoarea de 13.000 lei. În caz, Poliția a făcut patru percheziții.

„La data de 8 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Galați, sprijiniți de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, au pus în executare patru mandate de percheziție, la domiciliile a doi tineri bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe, și ale unor persoane despre care se dețineau date că ar fi implicate în comercializarea bunurilor furate”, informează IPJ Galați.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 16/17 februarie, cei doi tineri, de 17 și 19 ani, prin escaladare și forțarea ferestrelor, ar fi pătruns într-o locuință situată pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Galați, de unde ar fi sustras bunuri și bijuterii în valoare de aproximativ 13 000 de lei.

„În urma perchezițiilor, prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost recuperat în proporție de 50%. După audiere, cei doi prezumtivi autori ai faptei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore”, mai precizează Poliția.

Cei doi hoți vor fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like