Violență cu repetiție

Distribuie articolul

.Un bărbat din Brănești, județul Galați, a fost reținut de Poliție, pentru 24 de ore, sun acuzația de violență în familie. El și-a agresat bunicul și a primit inițial ordin de restricție, însă, fiind condamnat în 2019 tot penrru violență în familie, s-a decis reținerea sa.

„Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Tg. Bujor – Secția 5 Poliție Rurală Rădești s-au deplasat la fața locului, după un apel la 112, și au stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 37 ani,, în urma unui conflict mai vechi, l-ar fi lovit cu pumnul în zona ochiului stâng pe bunicul său în vârstă de 86 ani.Din cauza vârstei înaintate, dar și a faptului că bătrânul acuza dureri în zona capului, la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare”, informează IPJ Galați.

Întrucât exista risc iminent pentru viața și integritatea corporală a bătrânului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 37 ani, prin care s-a interzis acestuia să se mai apropie de bunicului său, de locuință sau să-l mai contacteze în vreun fel și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Violență în familie.

„În cursul zilei de 19 iulie, în urma probatoriului administrat în cauza de față, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a bărbatului de 37 ani și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de 20 iulie, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Tg. Bujor”, mai precizează Poliția.

Bărbatul reținut are antecedente penale pentru comiterea aceleași infracțiuni de Violență în familie în anul 2019, tot față de bunicul său.

Acesta a fost condamnat printr-o sentință penală definitivă la plata unei amenzi de 7200 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *