HAI CĂ SE POATE! AU DISPĂRUT COZILE INTERMINABILE

Distribuie articolul

Gata cu orele de așteptare. Gata cu nervii întinși la maximum. De când s-a implementat programarea on-line, la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto din Galați este liniște și pace la ghișee. Nu îmbulzeală, nu înghesuială. Oamenii vin la data și ora stabilite conform programării, astfel că timpul de așteptare s-a diminuat considerabil. La fel și numărul oamenilor din fața ghișeelor.

”La orele de vârf, avem cinci, șase oameni la ghișee. Uneori, zece. Sunt încă persoane care vin mai devreme decât ora la care au fost programați, ca să nu piardă rândul, și trebuie să aștepte fiindcă sunt alte programări înaintea lor. Nu avem decalaje. Oamenii sunt serviți conform programării”, ne-a explicat unul dintre ofițerii serviciului.

Programarea on-line a fost introdusă de pe 21 august. Pentru preschimbarea permiselor și pentru înmatricularea definitivă sau provizorie a vehiculelor, programarea se poate face pe portalul www.prefecturagalati.ro, secțiunea ”Programări on-line”. Prezentarea la ghișee se face exclusiv pe bază de programare, la data și ora stabilite.


Distribuie articolul

You May Also Like