Hai că ne-am liniștit: Pro România nu susține moțiunea PNL și va avea candidat la alegerile prezidențiale

Distribuie articolul

Victor Ponta a fost miercuri la Galați. El a participat la o ședință a partidului din care face și el parte, adică Pro România. Ca să vă dați seama cât de mișto este partidul botezat de Daniel Constantin și nășit de Victor Ponta vă spunem doar atât: Eugen Durbacă. Dacă nu ați închis deja laptopul vă spunem că super campionul mondial la traseism politic Durbacă este bulibașa de Galați la chestia care cică vrea să rupă norii la următoarele alegeri.

Venit la Galați, Victor Ponta a spus foarte multe chestii. De exemplu, a anunțat că Pro România nu va susține moțiunea de cenzură a PNL pregătită pe motive de cod fiscal. A spus Ponta că nu a înțeles de ce vor liberalii să dea jos Guvernul.

„Nu vom susţine moţiunea de cenzură a PNL-ului pentru că nu am înţeles ce vor să facă cu ea, vor să schimbe Guvernul, vor să aducă alt Guvern, au altă majoritate, au un progarm de guvernare? Am înțeles că nu propun nici prim ministru, nici program de guvernare. Vor şi ei să zică că sunt în opoziţie dar eu nu văd o opoziţie serioasă din partea PNL. Nu o semnăm şi nu o votăm. Dacă cei din PNL vor să discute după ce am făcut acest anunţ, se vor vedea cu domnul Daniel Constantin, cu domnul Sorin Câmpeanu”, a spus copreședintele Pro România, Victor Ponta.

Și dacă tot s-a apucat de vorbit, Ponta nu s-a mai oprit. Fostul prim ministru, fostul președinte PSD, a anunțat că nu se bagă în cursa electorală pentru șezlongul de la Cotroceni. Cică partidul Pro va avea un candidat dar care nu se va numi Victor Ponta.

„Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care eu îl voi susţine. Deci nu voi fi eu, ca să se înţeleagă.  Eu cred că astăzi când vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis, să nu i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte iar domnul Dragnea cu Teldrum şi insula Belina”, a declarat copreședintele Pro România, Victor Ponta.

Liderul formațiunii cu nume de canal tv a venit la Galați pentru a participa la o întâlnire de partid dar și pentru o ședință despre modificările Codului fiscal. Întâlnirea a fost organizată de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est.


Distribuie articolul

You May Also Like