Nopți albe pentru gălățenii din centrul orașului: Primăria Galați va demara o operațiune nocturnă de frezare și asfaltare

Distribuie articolul

Utilajele plătite de Primăria Galați iau cu asalt centrul orașului. În următoarele nouă zile, constructorii vor desfășura o amplă operațiune de frezare și asfaltare ale principalelor străzi din zonă. În mod inedit, lucrările se vor desfășura noaptea, în intervalul orar 20.00-5.00.

Lucrările nocturne vor crea un disconfort locuitorilor zonei. Totuși, asta ar putea fi o veste bună pentru șoferii care de mult timp fac slalom printre utilajele care își caută de treabă prin Centru. Oricum ar fi, lucrările vor începe la noapte și se vor desfășura pe tronsoane.

„Primăria municipiului Galați informează că, începând de joi, 14 noiembrie 2019, se vor executa lucrări de frezare-asfaltare în zona centrală. Acestea vizează strada Brăilei (tronsonul cuprins între strada Traian și strada Domnească), strada Domnească (tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Brigadierilor) și strada Navelor (tronsonul cuprins între strada Domnească și strada Egalității)”, a anunțat Primăria Galați.

Reprezentanții municipalității spun că circulația auto nu va fi închisă pe perioada lucrărilor.

„Precizăm că niciun tronson de stradă nu va fi complet închis circulației, însă traficul rutier va fi îngreunat pe durata lucrărilor. Acestea se vor desfășura pe timpul nopții, în intervalul orar 20.00-05.00, după cum urmează: pe strada Brăilei (tronsonul cuprins între strada Traian și strada Domnească) în perioada 14-15.11.2019 pe partea stângă a sensulului de mers către strada Domnească și în perioada 18-19.11.2019 pe partea dreaptă a sensulului de mers către strada Domnească; pe strada Domnească (tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Brigadierilor) în perioada 18-20.11.2019; pe strada Navelor (tronsonul cuprins între strada Domnească și strada Egalității), în perioada 20-23.11.2019,” au precizat reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like