Guvernul „legalizează” furatul miresei. Programul saloanelor de evenimente, prelungit până la ora 2.00

Distribuie articolul


Programul restaurantelor în care se organizează petreceri la nunți și botezuri a fost prelungit cu două ore. Decizia aparține Guvernului și a fost anunțată joi.


Petrecerile de la nunți, botezuri și alte evenimente vor putea fi organizate până la ora 2.00. Guvernul a prelungit cu două ore programul restaurantelor doar pentru cazurile în care se organizează evenimente private. Până în prezent, saloanele de evenimente puteau organiza petreceri doar până la miezul nopții.


„La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților, botezurilor să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurnatelor, doar pentru evenimente private cu două ore”, a anunțat Florin Cîțu la finalul ședinței de Guvern.


Începând cu 1 iunie, Guvernul a permis organizarea petrecerilor de la nunți, botezuri și a alte evenimente private, în anumite condiții. Astfel, pot fi organizate la interior evenimente cu până la 50 de persoane și la exterior cu până la 70 de persoane. În schimb, dacă toți cei care participă la un eveniment sunt vaccinați, nu este impusă o limită de participanți.

Foto: shtiu. ro


Distribuie articolul

You May Also Like