Gregoraș, întâiul ipocrit de prin oraș!

Distribuie articolul

Cu ceva timp în urmă scriam despre acest personaj, lider al PACT pentru Galaţi, fără al nominaliza la vreo categorie de valori. Nici măcar potențiale.

Individul, ușor berbec, excelează cu o larghețe tulburătoare într-ale ipocriziei.
Să ne reamintim cum a procedat această formațiune politică non-doctrinară.
Încheie un așa zis parteneriat cu liberalii la nivelul Consiliului Local. Asta doar așa cât să nu-și ridice Gregoraș praful în ochi de la colegii de partid pentru că e de notorietate faptul că tăticul s-a ocupat cu parandărăturile pe la socialiști vreme de mulți, mulți ani.

Bun, după ce și-au luat băncuțele de opozanți în CL, iaca Gregoraș a trecut la inversiuni. Politice. Și cu cine oare decât cu așa zișii parteneri liberali. Vindem imobile? Unii hăis iar alții cea. Și tot așa, pe contrasens că-i mai neaoș.

Acum, vine același Gregoraș, de care lumea a cam uitat între timp, și spune că nu-i mai plac liberalii, că Orban ne-a trimis la Tulcea să luăm avionu’ și drept urmare rupe protocolul!
Gingaș. Care protocol, pretenaș, ăla de nu l-ai respectat sau a apărut altul mai antrenant cu socialiștii lui tătuca?

Ipocrizia, poate umană, poate politică, poate de-amândouă, este în cazul Gregorașului de foc, un mod de viață. Iar dacă așa începi a face politică, mai bine dă fuguța lângă tătuca la socialiști. Au ăia acolo tot ce-ți place, ipocrizie originală, curvăsăreală politică, spălat Piața Nazareth cu buze moi prin urechi și pe unde mai e nevoie, ciordales la ulița mare că-i de unde. În rest, pe la rozalii e cum îți povestea tătuca pe vremea când ți se dădea buletinu’, nasol de mișto!


Distribuie articolul

You May Also Like