George Stângă, președinte PNL Galați: PSD continuă să acționeze la fel de iresponsabil ca și în epoca Dragnea!

Distribuie articolul

În cea mai grea perioadă pentru România, pentru sănătatea românilor, într-o perioadă în care vorbim despre criza economică, PSD decide să acționeze împotriva intereselor cetățenilor.

Astăzi Parlamentul trebuia să ia în discuție moțiunea de cenzură depusă de PSD și sateliții săi din perioada Dragnea. Mai exact, mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu, împreună cu mâna stângă a lui Dragnea, Victor Ponta.

Ce vizează PSD prin această moțiune? Simplu: vor să ajungă din nou la resursele publice! Disperarea baronilor locali ai PSD este la cote alarmante. Vor cu orice preț să ajungă la banii statului. PSD dovedește că nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce.

Acest plan al PSD-ului de a dezbate o moțiune ilegal depusă nu a putut fi pus în aplicare, pentru că, spre deosebire de iresponsabilii Ciolacu – Ponta – Tăriceanu, există în Parlament și persoane responsabile, care înțeleg că nu e momentul ca țara să fie aruncată în haos în plină criză de sănătate publică.

În calitate de parlamentar de Galați, nu am participat la ședința regizată de domnii de la PSD!

Ca și în ultimele ocazii în care l-au chemat pe premierul Orban în plen să dea explicații pentru chestiuni evidente și transparente de guvernare, PSD și anexele sale, ProRomânia și ALDE, au urmărit doar să facă un spectacol sinistru, un festival al minciunilor la care parlamentarii PNL nu au vrut să fie spectatori.

PSD este atât de orbit de calculele politice, disperat să parvină la putere prin orice mijloace oricât ar fi de lipsite de responsabilitate, încât este dispus să sacrifice orice, să pună sub dubiu obligația actuală a statului român de a salva cât mai multe vieți în pandemie.

Sunt optimist că orice moţiune de cenzură depusă de PSD va eşua şi că, pe 27 septembrie la alegerile locale, românii, în general, şi gălățenii, în particular, vor spune tare „Adio, PSD”. Inclusiv pentru această tentativă de a sabota interesele naționale.


Distribuie articolul

You May Also Like