Ajutoare alimentare pentru săracii Galațiului

Distribuie articolul


În perioada 6 – 17 septembrie se va desfășura o nouă etapă de distribuire a pachetelor cu alimente și a produselor de igienă din partea Uniunii Europene pentru beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei.

Distribuirea se va face în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2021), derulat de Uniunea Europeană.


Pachetele cu alimente și cu produse de igienă vor fi distribuite prin intermediul Cantinei de Ajutor Social. Acestea pot fi ridicate, personal sau de către aparținători, de la centrul de distribuție din Piața Țiglina I, în parcarea laterală.


Conform regulamentului, solicitanții trebuie să prezinte în original buletinul persoanei titulare sau certificatul de naștere (după caz). Pachetele se vor putea ridica de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00.


Pachetul alimentar cântărește 25,3 kg și conține făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe și gem de fructe.

Pachetul de igienă conține periuțe și pastă de dinți, șampon pentru copii și adulți, săpun lichid și detergent.

Foto :nepasadeGalati. ro


Distribuie articolul

You May Also Like