Gata și cu PMP la Galați! Restul de 0,1% adjudecat la licitație…

Distribuie articolul

 

 

Acum vreo lună, consilierul județean Cristina Costandachi, cea care a ales să nu îl urmeze pe fazanul Cristache la PSD, defila cu coroane de flori de Ziua Unirii alături de colegii din USR și Forța Dreptei.

Astăzi, într-o postare pe pagina de socializare, Georgică ot peneleu se laudă alături de fix zece foști pemepiști că a cules și el ceva toporași, ghiocei și ce-a mai prins prin miriște.

Stângă bate câmpii cum numai el o știe a face cum că pe lângă cei 10 mai sunt 490, cum ar veni, total 500, de parcă ar fi nota de plată la cârciumă. Dar, TVA-ul coane, unde-i TVA-ul?

A luat din apucăturile lui Durbacă. Cam devreme dar le-a luat. Cresc membrii la liberali p;recum ciupercile după ploaie…

Acum, după 0,85% cu ALDE, poate, repet poate, s-ar mai pricopsi cu un 0,1, și acesta ajustat pozitiv.

Cât despre tanti Costandachi, ultima oară ne-am auzit la telefon înainte de sărbători când i-am solicitat câteva vorbe pentru gălățeni pentru 2024. A refuzat, motivând sec că este în vacanță.

Bine, acum tanti Costandachi, de la Movilenii Șendreniului, e mai mereu în vacantă când vine vorba de politică. Până s-a răzgândit și a luat calea liberalismului, tăntica a lipsit motivat spune ea de la întâlnirea de la București, atunci când a luat ființă Alianța Dreapta Unită, asta așa ca o poveste privind premeditarea.

Are Georgică o mână bună la dame în politică ceva de speriat. Acum patru ani a luat-o la partid pe Daniela Vreme, cea de profesie ”independent”, fost consilier local. I-a dat și funcție la municipiu. Ați mai auzit ceva de Daniela Vreme? Noi, nu! Bine ai venit în Clubul celor care nu cuvântă, Cristina Costandachi& gașca Zurli de la PMP!

https://fb.watch/qe1Z_IzmAb/

 


Distribuie articolul

You May Also Like