32 de ani de excelență academică, la Universitatea „Danubius” din Galați

Distribuie articolul

Universitatea „Danubius” din Galați sărbătorește astăzi 32 de ani de existență, consolidându-și statutul ca unul dintre cei doi piloni de referință ai învățământului superior gălățean, încă din 1992, fiind fondată de către Prof. univ. dr. Benone Pușcă.

Evenimentele festive au debutat la ora 12:00 în biblioteca universitară „Benone Pușcă”, unde s-a lansat o colecție de literatură juridică semnată de către profesorul Benone Pușcă, fondatorul universității. Continuând la ora 12:30, președintele Consiliului de Administrație, conf. univ. dr. Andy Pușcă, a prezentat proiectele Fundației Universitare „Benone Pușcă” comunității danubiene, iar la ora 13:00, prof. univ. dr. Steve O. Michael, rectorul UDG, a prezentat Starea Universității Danubius.

Sub devizele „Poveste de succes – descătușează puterea din tine” și „Arta de a te pune în valoare”, Universitatea „Danubius” din Galați continuă să fie un centru de stabilitate, inspirație și excelență academică cu peste 20.000 de studenți. Angajată în pregătirea studenților pentru succesul în carieră și contribuind la progresul societății românești și internaționale, pare a fi sigur – pentru comunitatea danubiană – că, instituția rămâne un simbol al educației superioare de calitate.

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like