Gata. Se face pomenirea de 40 de zile a Plajei Dunărea!

Distribuie articolul

Atât a durat marea realizare a administrației socialiste Pucky&Co.
A funcționat 40 de zile mai mult sucombată decât la parametrii la care se așteptau gălățenii. Primarul și cei de la Gospodărire Urbană în mod cert au făcut multe mătănii pentru ca vremea să se răcească, să poată avea un motiv pentru a trage heblu’.

Măsura are o motivație hilară pentru că, prognoza meteo ne arată că zilele însorite nu au dispărut, spre final de săptămână urmând să avem iarăși 28-29 de grade Celsius, vreme numai bună de o ultimă ștrănduială.
Dar, motivațiile sunt cât să ne mai arunce Pucky un țâr de nisip în ochi. Lucrul de mântuială, banii aruncați pe fereastră de Primărie pentru încă o investiție dezonorantă ca urmare a multiplelor probleme tehnice apărute imediat după darea spre utilizare, sunt de fapt motivele principale.
Va mai fi la Plajă un festival rock cât să crească incidențele pandemice spre suficiență, după care, constructorul se va apuca din nou de treabă. O remediere a ceea ce a făcut prost (și) pentru că Pucky a dorit cu orice preț o dare spre utilizare heirupistă, chiar electorală, așa cum știe el cel mai bine să facă.

Și nu e prima investiție care se remarcă prin execuția deficitară. Avem pavoazarea din Centru, zona Potcoava de Aur care arată ca naiba, cele două minunății de la Pasaj, cu infiltrațiile aferente, bașca accidentele mortale de pe șantiere, ori cel de la Stadionul Dunărea.
Mari realizări, bre Pucky!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *