Gata cu bătaia de joc la adresa locuitorilor din Nicorești!

Distribuie articolul

 

 

Mă numesc Corneliu Blînzanu, am 43 ani, sunt antreprenor.

Am absolvit Liceul Teoretic Spiru Haret din Tecuci, profilul filologie- istorie după care mi-am continuat studiile la Academia Forțelor Aeriene din Brașov. Cred că toți mă cunoașteți.

Sunt o persoana ambițioasă și îmi place să-mi duc proiectele propuse până la realizarea acestora. În momentul actual mă ocup cu gestionarea unei microferme de capre.

 

CE OBIECTIVE ÎMI PROPUN PENTRU NICOREȘTI?

 

În primul rând, cred că primele trei probleme ce trebuie rezolvate în comuna noastră sunt diminuarea costurilor la apă, salubrizare și accelerarea distribuției de gaze naturale.

În ultimii ani, populația suportă din ce în ce mai greu creșterea nejustificată a tarifelor la serviciile de apă-canalizare dar și la salubrizare.

Practic, plătim aceste servicii ca la oraș și știm cu toții că veniturile nu suportă comparație.

Dacă în alte comune, (exemplu Buciumeni), se plătește aproximativ 3 lei pentru fiecare metru cub de apă, la Nicorești, prin contractul cu Apă Canal Galați, prețul este de cinci ori mai mare. Și la Salubrizare, tarifele sunt extrem de mari, contractele pe care actuala administrație a comunei le-a încheiat fiind în disprețul cetățenilor.

Referitor la alimentarea cu gaze naturale, trebuie amintit că de o bună perioadă lucrurile trenoază nejustificat.

Alte obiective pentru Nicorești:

 -Dezvoltarea infrastructurii drumurilor și trotuarelor în toată comuna prin proiecte europene, bine structurate și atent supravegheate, dar și a altor obiective considerate esențiale în dezvoltarea comunității pentru un trai decent.

-Atragerea investițiilor pentru dezvoltarea comunei dar și pentru crearea de noi locuri de muncă pentru cetățeni.

-Investiții în educație pentru viitorul copiilor noștri.

-CENTRU DE RECICLARE ȘI REVALORIFICARE A MATERIALELOR PROVENITE DIN DEȘEURI ȘI DEMOLĂRI. Colectare separată a deșeurilor reciclabile, colectare separată a bio-deșeurilor, compost pentru deșeurile forestiere.

-PROGRAME CU FONDURI EUROPENE ȘI GUVERNAMENTALE PENTRU FACILITAREA ACCESULUI LA RESURSE ȘI FINANȚĂRI. Accesarea unor programe cu fonduri europene nerambursabile destinate sprijinului inițiativei tinerilor pentru a le oferi posibilitatea să își pună în practică ideile și proiectele.

– Investiții în iluminatul public pe toate străzile comunei, iluminat Smart cu panouri fotovoltaice.

-Locuri de joacă pentru copiii noștri.

Pe 9 iunie, votăm competența!

 

Comandat de Forța Dreptei, Filiala Jud. Galați.

Realizat de SC Tornada Lighting SRL.

Publicat de Express de Dunăre.

Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like