Gardistul mediului înconjurător ce ne-a dat pe seen

Distribuie articolul

Toate partidele au țuțări. Care mai aprigi la mânie, care cu limba mai ascuțită pentru șefuți, care cu apetit pentru vrăjeală. Toți însă, au un numitor comun: lipsa totală a expertizei. Acum, e stânjenitor că trebuie cineva să facă anumite activități extra curriculare cum ar fi să târâie mapa șefului, să facă o programare amantei (evident, tot a șefului) la dentist ori să meargă după ceva rechizite pentru acela micu’. Pe vremuri ei se numeau comis voiajori.

Duceau ceva undeva sau la careva și primeau un pol de parale. Acum ei sunt numiți consilieri. Iar după o vreme în care și-au etalat cu sârg devotamentul li se dau nu știu ce funcții pe la instituții. Chiar dacă acel cineva era pe vremuri de profesie bodegar amator, acum poate fi, de ce nu? șefuț de instituție publică. Partea proastă e că treaba aia cu …” lupul își schimbă părul…” rămâne reperată in mai toate exemplele de așa zise noi autorități. Sorin Dănăilă.

Foarte prezent în campaniile electorale ale PNL Galați, un așa zis apropiat al președintelui George Stângă, nu numai că s-a făcut de toată bafta la puțin timp după ce a fost pus într-o funcție publică dar și-a pus și colegii, unii chiar foarte apropiați în posturi jenante. Deja cunoscută altoiala din sediul Gărzii de Mediu unde, el în calitate de șefuț s-a caftit cu un subaltern, până a venit Smurd-ul.

Asta așa ca-ntre elitiști. La Șefia Gărzii Naționale de Mediu, după cum se știe alt gălățean, Aurelian Păduraru, care mulți ani a activat în structurile Ministerului de Interne. Acum, e pe ancheta. Adică cum ar veni, Păduraru îl anchetează pe Dănăilă după care se întâlnesc la o cafea în sediul partidului. Serios?

Zilele trecute, am asistat, bineînțeles nu la Galați, la o ieșire halucinantă a unei domnișorici de la șefia tineretului liberal, Mara Mareș de pe la Piatra Neamț, unde a aruncat cu măscări vomitive din belșug la adresa partenerilor de coaliție, socialiști. Asta probabil că și-a adus aminte de acum câțiva ani când pesedistul Bădălău, aflat la o cumetrie pe arginți, avea ceva probleme fiziologice la adresa Diasporei. Revenind la al nostru camarad Dănăilă, cel vu caftingul în instituție, ghinionul său e că pe cât de mic e Galațiul, pe-atât de nervozată a devenit asistenta liberală față de actele sale de vitejie.

De o bună bucată de vreme tot încercăm să-l contactăm. De fiecare dată răspunde cu programări, evident neonorate. Situația hazlie e că de multe ori ne atenționează că a observat solicitarea noastră și va reveni. Probabil într-o altă viață! Sau mai bine într-o altă funcție… Ce zici, nea’ Georgică…?


Distribuie articolul

You May Also Like