Galfinband, în insolvență din cauza unei datorii de 1 milion de euro

Distribuie articolul

Una dintre cele mai importante companii gălățene, Galfinband, a intrat în insolvență, notificând în acest sens astăzi Bursa de Valori București, unde este listată, și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Insolvența a fost pronunțată de Tribunalul Galați, la solicitarea companiei Amplo SA Ploiești, către care se pare că avea o datorie de aproximativ 1 milion de euro, și Rosteel Invest SRL.

”Admite cererea formulată de creditoarea AMPLO SRL pentru deschiderea procedurii insolvenţei debitoarei GALFINBAND SA Galați. Respinge contestaţia debitoarei GALFINBAND SA ca nefondată. Fixează termen limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului la data de 23.11.2018. Fixează termen de verificare a creanţelor, întocmire şi publicare în BPI a tabelului preliminar la data de 13.12.2018. Fixează termen limită pentru definitivarea tabelului la data de 7.01.2019. Fixează termen pentru adunarea creditorilor la data de 18.12.2018, la sediul administratorului judiciar şi convoacă creditorii debitorului”, se arată în soluția completului de judecată.

Înființată în anul 1984 inițial ca o secție de cercetare și producție a Institutului de Cercetări și Proiectări pentru Produse Plate și Acoperiri Metalice din Galați, GALFINBAND s-a constituit ca persoana juridică de sine stătătoare în anul 1991.

Cu o cifră de afaceri netă în 2017 de 12.127.174 lei, compania a înregistrat o pierdere de 823.182 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like