GALERIE FOTO/ Filme cu proști, la Galați. De câteva zile, specialiștii Primăriei încearcă să tragă două dungi pe asfalt

Distribuie articolul

Lucrurile sunt complicate la Galați. Iar dacă în ecuație se bagă, la un loc, specialiștii Primăriei, un semn de circulație și o pistă de bicicliști, lucrurile devin imposibile. În acest caz, bicicliștii și semnele de circulație nu au nici o vină.

Epopeea pistei de bicicliști din cartierul Dunărea a început recent. Niște deștepți au montat un semn de circulație iar piciorul de metal l-au înfipt fix în mijlocul nefericitei piste. În presă au apărut poze, pe FB lumea a făcut caterincă și cetățenii cu funcții publice au fost nevoiți să se aplece asupra problemei. Au făcut-o de toți banii pe care îi primesc de la cetățeni ca să-și odihnească fundurile și creierele: au tras alte dungi, mai ocolitoare, mai ca la țară, mai după mintea lor. A ieșit din nou caterincă, așa că specialiștii au revenit și au făcut ceea ce le-ar fi spus și o râmă drogată, călcată de un tractor, dacă ar fi fost întrebată: mutați semnul un pic mai la vale, băi penibililor.

Recapitulăm pentru persoanele cu inteligență medie sau peste medie: domnii cu pensula au tras o dungă, apoi au făcut o curbă și la final s-au râzgândit și au mâzgâlit prima dungă, din nou. Le-a luat câteva zile. Nici nu știm dacă se ne mai impacientăm: sunt aceiași „specialiști” care coordonează, proiectează sau prestează la tot felul de lucrări edilitare precum parcarea suspendată cu utilități pierdute, pasajul cu poze și fără proiect sau grădina zoo fără gard împrejmuitor!

Să nu credeți că s-a terminat. Oamenii ăștia, care se comportă de parcă sunt beți, vor mai plănui/construi pentru că așa vrea partidul, pentru că așa vrea familia, pentru că așa vrea cetățeanul.


Distribuie articolul

You May Also Like