Gălățenii se mobilizează pentru Mitingul Diasporei

Distribuie articolul

Este din nou agitație pe rețelele de socializare. Gălățenii discută despre Mitingul Diasporei programat vineri seara, în Piața Victoriei din București, la care sunt așteptați să participe și numeroși români stabiliți în străinătate. Protestul este provocat de nemulțumirile pe care oamenii le au față de actuala guvernare.

Pe rețelele de socializare au fost înființate grupuri dedicate evenimentului. Acolo, cetățenii se mobilizează și discută despre nemulțumiri și despre provocările din ultimele zile. Sute de gălățeni au confirmat că vor merge în capitală, iar cei care nu pot merge la București au de gând să se adune în fața Prefecturii din Galați.

„Am ajuns să ne simțim exilați în propria noastră țară. De un an și jumătate, zi de zi, suntem sub asediul penalilor, impostorilor, incompetenților, iresponsabililor și analfabeților, a celor care vor să schimbe legea cu fărădelegea. E intolerabil de mult! Așa că, dacă pe 10 august nu poți merge la Bucuresti la protestul diasporei, fii solidar cu ea din Galați, la Prefectură, începând de vineri, 10.08.2018 de la ora 18:00, până luni, 13.08.2018, la ora 23:00”, este mesajul postat pe pagina de FB „Galați: alături de diaspora în 10 august”.

În ultimele zile s-a vorbit despre o participare record la mitingul Diasporei. Totuși, organizațiile civice spun că este vorba despre informații false care au scopul de a discredita acțiunile de stradă împotriva abuzurilor actualei puteri.


Distribuie articolul

You May Also Like