Gâdeiul Bujorului… decât o mahalagioaică socialistă!

Distribuie articolul


Știți cum e cu babele alea de stau la parter și știu tot ce mișcă prin bloc? Ei, așa e cu Gâdei, deputatul de Tg. Bujor care, alături de Mitică Mărgărit „Ciasuri”, este până acum cel mai aiuristic parlamentar gălățean.


Pentru cine nu-și amintește, Gâdeiul e personajul care, pe când era primar și-a propus să înființeze o asociație de protecția a râmelor. Spunea el atunci că râmele sunt decimate de pescari fără anestezie ori asistate de un medic veterinar. Gingaș, nu?


După alegerile parțiale de luna trecută, când a fost surprins comportându-se ca un golan de cartier, Gâdei, acest porno –star de Bujoru’, s-a concentrat un țâr, cam cât e în stare s-o facă, și a dat fuguța la Poliție să se plângă ca o babă rătăcită prin corcoduș.


Și cam care sunt spețele. Una de la o acțiune în campania electorală când Cătălin Moroșanu a oferit unui copil o pereche de mănuși de box cu autograful său. Păi, bre papacioc, asta e mită electorală? O pereche de mănuși de box cu autograf pentru un copil care oricum nu are drept de vot. Suferi de ceva, e de la căldură sau sunt doar valuri de mare? Ca să se știe pe la tine pe uliță că un anumit candidat are o plângere penală, probabil.

Dar vezi că evidența uneori poate avea efect de bumerang. Iar punerea pe drumuri, aiuristic, a autorităților statului se poate plăti. Chiar și de tine, cât ai fi de deputat. Dar ar mai fi și o veste proastă. Ți se pare doar că ești deputat. În fapt, prin activitatea ta, mai mult de o stăncuță părăsită n-am reperat.


Bun. Ar mai fi încă două plângeri, la fel de aiuritoare. Una se referă la anumite mesaje transmise în ziua votului prin care se solicita prezența la vot, atenție, mămăligă fără de șnur, fără a se indica votarea unui anumit candidat, deci, iară zero barat. Si ultima, cu moldovenii cărora le-ați făcut buletine ca pe banda de la APACA, unde tu spui ceva despre discriminare.


Uneori, ceea ce spui ori faci chiar că e discriminatoriu că suntem obligați a te suporta. Că nu conectezi și creierul când începi o zi de muncă, asta-i așa, caracteristic la tine în special și la voi, la socialiști, în general…


Dincolo de clasările evidente ce vor urma, grijă mare că se pot aplica și sancțiuni pentru actele tale de mahalagism!


Distribuie articolul

You May Also Like