Furau haine din uscătoarele blocurilor

Distribuie articolul

Trei tineri din Galați au fost prinși duminică noapte, de jandarmi, cu haine abia furate din uscătorul unui bloc din oraș. Hainele au fost înapoiate proprietarilor, iar cercetările au fost preluate de Poliție.

„În jurul orei 22:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul poliției în cartierul Micro 17, unde un bărbat sesiza că un grup de trei persoane au sustras mai multe haine din uscătorul blocului.

La fața locului, jandarmii au identificat una dintre persoane, un tânăr în vârstă de 14 ani, prins de către bărbat. Apelantul a relatat jandarmilor că în timp ce se afla în bucătărie a văzut trei persoane care cărau sacoșe voluminoase, iar când s-a uitat în uscător a observat că hainele sale nu mai sunt pe sârmă. Atunci a ieșit din apartament și a reușit să prindă pe unul dintre tineri, ceilalți doi fugind în direcții diferite”, informează Jandarmeria Galați.

Din verificările făcute, jandarmii au reușit să identifice și celelalte două persoane, acestea având vârste de 17 ani, respectiv 18 ani. Cei doi tineri se aflau într-un apartament din zonă, iar asupra lor au fost găsite mai multe sacoșe cu haine. Aceștia le-au spus jandarmilor că au sustras hainele după ce au intrat în mai multe scări de bloc și au încercat uscătoarele, iar acolo unde au găsit deschis le-au luat, le-au pus în sacoșe și au fugit. Cei trei au precizat că hainele intenționau să le poarte ulterior.

Toate persoanele au fost conduse la sediul poliției, unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Cercetările sunt continuate de poliție.


Distribuie articolul

You May Also Like